Že od vedno si civilizacije pomagajo z raznovrstnimi orodji za prehode in potovanja med različnimi svetovi in dimenzijami ter poglabljanja v nezavedne vsebine svoje notranjosti.

Med zelo priljubljenimi so kristali, mandale ter energijski nakit.

Kristali v sebi nosijo energijske zapise, ki jih je človeštvo že davno pozabilo. Na zemlji delujejo kot Božanski opomniki človešt

Energijski nakit

vu. Delujejo z različnimi frekvencami, zaznava teh je subjektivna, odvisna od osnovne frekvence osebe in prav tako tudi od stanja v katerem se oseba nahaja.

Različna obdobja in življenjske situacije, kličejo po različnih visoko frekvenčnih izdelkih.

Energijski nakit je kombinacija posebnih materialov, da se doseže pravilno frekvenco za določeno izkušnjo, situacijo, vpogled, transformacijo, čiščenje, dvig moči, večji pretok informacij.

Energijski nakit je zelo močno orodje za transformacijo blokad. Na osebnem nivoju je prehod v višja stanja zavesti omejen in otežen predvsem zaradi blokad iz preteklosti.

Življenje je odraz vsega, kar se skriva v notranjem svetu posameznika. Torej veselo na delo…zimski čas in gibanje planetov v naslednjih mesecih je ravno pravšnje za globoke transformacije.

Energijski nakit pa čudovito orodje za pomoč, da se prehod v novo leto dočaka v dobri formi za dobrobit sebi in človeštvu. Posebno du

še, ki smo si v tem življenju zadale osebnostno in duhovno rast.

Izbira energijskega nakita je pomembna, nasvet in več informacij lahko dobite preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali preko Facebook-a.

Oglejte si ponudbo v naši spletni trgovini.

 

Trgovina