JANTAR

Jantar je fosilizirana smola.
Smola iz drevesa se na zraku strdi in fosilizira, v njo se občasno ujamejo mrčes ali manjše živalice.
Kot “zdravilni” kamen se uporablja že vsaj 7000 let.
Simbolizira sonce in duhovno povezanost.
Jantar v energijskem nakitu nosi zapis in energijo svojega izvora, esenco stabilnega in mogočnega drevesa.
Ko si podarimo ta poseben kos nakita, z njim obdarimo in obogatimo svojo duhovno esenco, vzpodbudimo svojo duhovno naravo, prirojeno moč, stabilnost, prizemljenost, notranji mir in dvignemo zavedanje.
Po telesu se energije pričnejo pretakati drugače, topla, voljna sončna energija postopoma staplja blokade in omejitve. Nizke vibracije negativnih čustev in strahov postopoma izgubljajo moč, nadomesti jih zaupanje, notranji mir, pogum, novo upanje, volja, samozaupanje, želja po novih izkustvih,…
V globinah nezavednega se prebudijo zapisi/ energije sončnega svobodnega bitja, v tempu posameznika, se odzove materialni svet s pozitivnimi spremembami.
S pozornostjo v novo nastajajoče stanje, še dodatno spodbudimo moč in manifestacijo energij.
Drevo je mogočno in stabilno, korenine segajo globoko v zemljo, veje segajo v višave, deblo je prevodnik in povezovalec energij.
To je energija jantarja, energija stabilnosti in mogočnosti, sprejemanja, delovanja iz notranje biti, zavedanja povezanosti notranjega z zunanjim svetom, duhovnega in materialnega.
Jantar v energijskem nakitu, bo z mehkobo in toplino vzpodbudil nujne procese samozdravljenja, zavedanja, odprle se bodo rane z namenom transformacije, ponovno se bo pojavila želja po ljubezni, nežnosti, dotiku in doživljanju ter čutenju globokih čustev.
Spontano se bo odnos do svojega notranjega bitja spreminjal, poglabljal, ljubezen in zavedanja sebe bosta novi kvaliteti.
Jantar v energijskem nakitu je primeren za ljudi, ki imajo težave s samopodobo, samozaupanjem in zaupanjem v življenje, pomanjkanjem moči, delovanja, nezmožnosti reakcije in sprememb, s strahovi, negativnimi čustvi, depresijo,…
Blokade in težave na energijskem nivoju privedejo do težav na fizičnem telesu.
Jantar deluje pozitivno pri težavah s ščitnico, prebavnimi organi, alergijami, glavobolom, mišičnimi krči, bolečinami v sklepih,…