Mandala ali energijska slika

Smo bitja neskončnih potencialov, bitja, ki smo ustvarila ta svet z namenom izkušanja življenja v snovnem svetu.
V globinah nezavednega imamo shranjene zapise in spomine o našem izvoru, božanskem bitju ter neskončnih lepotah, ki smo jih sposobni ustvariti v materialni svet.
Tam, nekje globoko v sebi, smo skrili to čarobno pravljico življenja, magičnost ustvarjanja nepojmljivih lepot, skrivnostni preplet magije in domišljije.
Skozi življenjske preizkušnje smo se utrudili, pogosto ranili, pridobili strahove, se energijsko obtežili z težkimi občutki…
Rutina in svet, ki se vrti v »nepravi« smeri, sta dodala svoje.
Naš nezavedni del je kljub temu da se ga »ne« zavedamo zelo dejaven in ustvarja naš vsakdan iz najmočnejšega dela nas samih.
Ko bo človeštvo spoznalo in sprejelo odgovornost za svoje kreacije, bo svet gotovo postal ljubeč kraj bivanja.
Ampak, še vedno je čas, smo odgovorna bitja z znanjem, globino in zavedanjem, vedno lahko premaknemo pozornost kamor želimo, vsak dan je lahko nov začetek.
Mandala in energijska slika sta materialni zapis fluidnega nesnovnega sveta, ki ga želimo obuditi v nas samih.
Fraktalni energijski zapis mandale ali energijske slike prevaja/dovaja energijo iz nezavednega, da se lahko ustvarijo pogoji tu in zdaj.
Mandala ali energijska slika služi kot orodje za obuditev spomina na izvor življenja, na ljubezen iz katere smo ustvarjeni, svetlobo, ki jo nosimo v sebi in magijo in čarobnost s katero smo si zadali davno nazaj ustvariti nov svet.
Ljubezen je ključ, srce so vrata v ta pozabljeni magični svet notranje lepote, ljubezni, nežnosti, mehkobe, otroške radovednosti in razigranosti, nedolžnosti ter zaupanja.

Mandalo ali energijsko sliko izberemo po občutku ter intuiciji.
Ko srce zadrgeta in se iz notranjosti razlije ljubeč občutek, je izbira zagotovo pravilna.

Stopili smo v svet ljubezni, zvedavosti in iskrivosti, tja kamor nas je dolgo vodila pot, domov v svoje srce.

Skupaj ustvarjamo boljši svet.