Energijski nakit

Sem čisto poseben nakit, orgonitni nakit, izdelan po posebnem postopku z veliko ljubezni za prav posebne ljudi.

Moja osnovna funkcija je transformacija mrtve orgonske energije v živo.

V svojem jedru nosim izbran, aktiviran kristal za dodatno moč in namen.

Vsak kristal vpliva na določeno področje, energijski center (čakro), obuja modrost in zapise v globinah in vzpodbuja povezavo z višjimi dimenzijami.

Lahko me izbereš po vibraciji ali za določen namen, za zaščito, odpravo določene težave, povečanje intuicije, stabilizacijo energije, prizemljitev, dvig vibracije, povezave z drugimi dimenzijami … Namenov je lahko veliko.

Sem živo bitje, ustvarjeno za pomoč, ne potrebujem čiščenja, to opravljam sam, potrebujem pa tvojo pozornost in ljubezen, tako bova s skupnimi močmi presegla težave ali dosegla višja stanja in vibracije.

Preden me začneš nositi, še dodatno določi namen, kje in kako, naj ti pomagam.

Energijski nakit se lahko izdela tudi po naročilu, za posebne potrebe posameznika. Na tak način se uskladi vse dejavnike in doseže maksimalen učinek.

O izdelkih

V življenju se ves čas soočamo z različnimi preizkušnjami, katere bolj ali manj uspešno premagujemo. Velikokrat se zgodi, da iz nekaterih preizkušenj, kljub temu, da jih premagamo, s seboj (od)nesemo določena občutja, s katerimi se v dani situaciji še nismo znali soočiti. Nepredelana čustva tako ostajajo v obliki »blokad« shranjena v naši podzavesti. Večja kot je blokada, večji je vpliv na naše življenje. V manjši obliki to občutimo, kot nemir ali »čudne« ponavljajoče se situacije, o katerih nimamo zavedanja, v težjih oblikah pa se lahko izrazijo kot fizične bolezni.
Zavestno kreiramo le del svojega življenja, preostali del je kreacija naše podzavesti.

V podzavesti so shranjeni tudi zapisi o naših preteklih izkušnjah (življenjih) ter energije, ki jih lahko uporabimo za spremembo nas samih, če le imamo dostop in zavedanje o njih.

Energijski nakit nosi v sebi zapis o božanskem multidimenzionalnem bitju, o njegovi sposobnosti upravljanja s prostorom in spreminjanja realnosti ter zavest božanske kreacije, kar mi SMO.

Pot do zavedanja je za vsako dušo drugačna, individualna, odvisno od stopnje zavesti in dela, ki ga je zavedajoča se duša že naredila na sebi.
Energijski nakit bo najprej transformiral blokade, da na ta način omogoči vstop v osebno (izvorno) energijo posameznika.

Vzpostavil bo stanje notranjega miru, občutek varnosti, stabilnosti in moči ter aktiviral energije, ki so nujne za spremembe in so shranjene v podzavesti.

Ker so določene frekvence za različne ljudi bolj ali manj dostopne, odvisno od senzibilnosti posameznika in ker se pojavljajo težave pri sprejemanju frekvenc, zavedanju in čutenju le teh, služi energijski nakit, kot orodje za njihovo sprejemanje. Energijski nakit pri tem uspešno balansira nizke in visoke frekvence v celoto in na ta način omogoči celostno dojemanje in delovanje na vseh nivojih in dimenzijah.Božanska esenca, ki je sestavni del Energijskega nakita, se bo spojila z Božansko esenco posamezne duše ter jo dvignila v zavedanje, ki je nujno za transformacijo in kreacijo lastnega sveta.

Vsaka duša nosi v sebi znanje, zavedanje in želje… to naj bo še dodatna osebna aktivacija in konekcija z energijo nakita.

Alenka Marvatis