O meni

V iskanju svoje resnice

svoje božanske biti

v globinah shranjenih zapisov

hodim po poti malih in velikih čudežev

spoznavam večne resnice

nesmrtnost in božanskost moje duše.

Vsak dan je dar, vsak korak je korak na poti k sebi. Veliko je že prehojenih poti a še vedno nemirni duh išče nove izkušnje, nova doživetja in nove poti.

Veliko je že bilo doživetega, obiskanih krajev, objemov in doživetij.

Pot me je vodila po spiritualnih centrih Brazilije, obiskala sem Fazendo Vida v Bahii ter bivala v Casa de Dom Inacio de Loyola, kjer sem se spoznala s spiritualno kirurgijo, ki jo tam izvaja John of God. ….spiritualni center El Valle del Amanecer katerega ustanoviteljica je pokojna Chaves Zelaya imenovana Tia Nevia.

Vsak od centrov ima svoje energije, vsem pa je skupna ljubezen do življenja, sočutje do bližnjega in spoštovanje življenja, kot božanskega daru. Na teh krajih sem spoznala svojo veliko ljubezen in povezanost s kristali in njihovimi energijami. Vedno sem prinašala domov kristalčke, takšne in drugačne, z menoj pa je priromala tudi kristalna postelja iz Casa de Dom Inacio. Precej let sva bili nerazdružljivi, kristali posebno brušene kamene strele so resnično čudežno premikali energije.

Pot me je zanesla tudi po Aziji, Tajski, Filipinih in Burmi, kjer me je očaral nepozabni Bagan s tisočerimi templji, neokrnjeno naravo in ljudmi z velikim nasmehom…

Svoj pečat je pustila tudi Afrika s svojo kulturo….

Eno posebnih doživetij pa je bilo potovanje po Peruju. Dva tedna preživeta v dzungli z domačimi šamani in njihovimi obredi.

In Machu Picchu s svojo skrivnostno energijo.

V vsakem centru sem skozi posebna doživetja našla pozabljene koščke sebe in pisala novo zgodbo svojega življenja. Nič več ni bilo tako kot prej, domov sem se vračala z novo energijo, globokim vedenjem, željo po spremembah in željo priti še bliže k sebi.

Vse izkušnje so brusile diamant v meni, da lahko danes z gotovostjo rečem, da je prava pot tista, ki te vodi k sebi, da tako vsak trenutek živiš sebe in svojo resnico. Včasih je cena visoka ampak ko prehodiš težavo, vidiš da je vsak trenutek, vsaka izkušnja, delček velike celote stvarstva, ki te podpira v iskanju in zavedanju samega sebe, božanske stvaritve.

Nikoli ne odnehaj, si vse kar imaš, tu in zdaj.

V svoje kreacije vlagam vse moje zavedanje o božanski biti, ki je v vsakemu izmed nas, da prebudijo še speče lepote v vsakem izmed vas.

Alenka Marvatis