POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja trgovine na spletni strani www.marvatisart.com so sestavljeni v skladu z naslednjimi zakoni; Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

S potrdilom nakupa kupec potrjuje, da se strinja s sledečimi pogoji poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med prodajalcem in potrošnikom.

Podatki o prodajalcu

Alenka Marvatis

Vojkova cesta 101a

5000 Nova Gorica

ODD

Davčna številka: 44930267

Nismo zavezanci za DDV.

E-mail naslov: info@marvatisart.com

CENE IN PONUDBA ARTIKLOV

Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in ne vključujejo DDV-ja.

V ceni ni vštet znesek pošiljanja.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo, (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu – naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot za kupca.

NAROČANJE

Naročanje poteka preko svetovnega spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščeni v kategorijah. Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. O morebitni spremembi naročila, mora kupec o tem prodajalca obvestiti pred prejemom obvestila o zaključenem naročilu na e-naslov info@marvatisart.com, kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu.

POŠTNINA ZA DOSTAVO ZNOTRAJ SLOVENIJE

Za spletna naročila nad 50 eur je dostava brezplačna. Dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije.

V primeru plačila po povzetju vam Pošta Slovenije po veljavnem ceniku zaračuna še plačilo posebne položnice.

V primeru plačila po predračunu na TRR prodajalca, bo naročilo poslano priporočeno s Pošto Slovenije, najkasneje v treh delovnih dneh. Ko je paket oddan na pošto, kupec prejme e-mail o zaključku naročila in v njem, pod opombami, številko za sledenje paketa. Poleg zneska nakupa, dodamo tudi strošek dostave. Končna dostava je odvisna od ponudnika poštnih storitev – običajno en do dva delovna dni po oddaji naročila.

STROŠKI DOSTAVE NA PODROČJU SLOVENIJE

Priporočeno pismo (v obloženi kuverti) do 500g – 1,85 eur (cena brez DDV).

STROŠKI DOSTAVE IZVEN SLOVENIJE

Priporočeno pismo (v obloženi kuverti) do 500g – 5,00 eur (cena brez DDV).

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE IN VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da brez utemeljitve razlogov za svojo odločitev odstopi od pogodbe, o čemer mora v štirinajstih dneh od prejema pošiljke pisno obvestiti prodajalca na e-naslov info@marvatisart.com. Blago pa je dolžan vrniti v roku tridesetih dni od prejema blaga na naslov prodajalca. V tem primeru kupec sam poravnava stroške poštnine, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla. Vračilo prejetega blaga v 14 dneh po prejetju, brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in v original embalaži. Priložen mora biti tudi račun nakupa. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, razen če ni drugače dogovorjeno. Če je kupec odstopil od pogodbe, mu prodajalec vrne kupnino za vrnjeno blago takoj ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe. Pri vračilu blaga je potrebno navesti TRR, kamor se bo izvedlo vračilo kupnine.

VAROVANJE PODATKOV

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. Prodajalec zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Pri naročilu blaga mora kupec posredovati ime, priimek, naslov in e-naslov, da lahko prodajalec zagotovi nemoten proces končne izvedbe naročila in da lahko kupca obvesti o morebitnih spremembah ob naročilu.

AVTORSKE PRAVICE

Spletno mesto marvatisart.com je v lasti prodajalca. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev, o čemer vas bomo na teh straneh sproti obveščali.

Za morebitne spore je pristojno sodišče v Novi Gorici.

Vsi podatki na spletni strani in slike izdelkov so zgolj informativne narave. Pri objavljenih slikah izdelkov in izdelkih v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju, obdelave slik ter različnih ekranov.